perjantai 23. lokakuuta 2015

Vaunuverho- lampaita peltotiellä



Vaunuverho oli yksi ensimmäisiä ompeluksia, joista päätin, että tämä on tehtävä saatuani tietää olevani raskaana. Olin bongannut jo aiemmin Facebook-ryhmissä useitakin kauniita vaunuverhoja sekä Villa ja Villan ohjeen. 

Tämä on ollut tarpeellinen! Verho suojaa vaunukoppaa hyvin syystuulilta ja häikäiseviltä auringonsäteiltä. Jotensakin paljon kauniimpi kuin sellainen valkoinen verkko joka kai on tarkoitettu ensisijaisesti itikkasuojaksi. Ja sen verran olen lastentarvikeliikkeessä hintoja vilkaissut, että tiedän säästäneeni jokusen euron itse tekemällä. Ja mikä tärkeintä näin tietenkin sai mieleisensä ja ennen kaikkea väreihin sopivan.

Kangas: Parnusta, jostakin pikku puodista jokunen vuosi sitten. Ostaessani en tiennyt mitä siitä tekisin, tämä käyttötarkoitus tuskin kävi mielessäkään. Ostettuani lähinnä harmitti, kun en ostanut enempää, oli sen verran edullista. Sopii mielestäni väriltään näihin vaunuihin kuin nenä päähän.

 Nauhat ja renkaat: Karnaluks

Kirkkaat suihkuverhon renkaat: Ikeasta. Olivat kerrostaloasunnossa alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan, omakotitaloon muutettuamme vailla käyttöä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!