tiistai 20. lokakuuta 2015

Tissikeräys


Tampereen Yliopistollisen sairaalan imetysohjaukseen kerätään parhaillaan virkattuja ja neulottuja treenitissejä. Leiskatehtaan Rouva H. on julkistanut treenitissien keräyksen ja sivuilta löytyy myös tissien ohje. Leiskatehtaan tissikeräys.

"Näitä virkattuja tissejä voi käyttää sairaalassa tai neuvolassa imetysohjaukseen. Niitä voivat käyttää apuna kätilöt, terveydenhoitajat ja muut, jotka neuvovat synnyttäneitä äitejä. Tai vähän myöhemmässä vaiheessa siellä neuvolassa." Yle:n juttu aiheesta

Tämä on ihan ykkösluokan juttu. Tällaiset olisivat voineet olla ihan kivat siinä kohtaa, kun hoitaja näytti tissilläni kuinka puristaa sieltä tilkkaa lapsen saatavaksi :D. Sattui aivan julmetusti! Varmasti on oikeasti vaikea näyttää sitä toiselle ja toisella ja se oli sellainen ohikiitävä tilanne, mutta ymmärrän siis hyvin miksi tällaisia tarvitaan! Varmasti on lukuisia niitä tilanteita, kun pitäisi voida näyttää enemmän ja paremmin kuin mihin hoitaja kykenee äidin omalla tissillä.

Ja mainittakoon, että minulla on vain ja ainoastaan kiitettävää TAYSin synnyttäneiden osaston hoitajille! Minusta on ihanaa, että vuoroon tuleva "oma hoitaja" käy esittäytymässä vuoron alkaessa ja siellä oloaikana uudelleen töihin tuleva hoitaja käy kyselemässä, että kuinka on mennyt. En ollut tällaista odottanut, joten se yllätti. Teki siellä olon henkilökohtaisemmaksi ja sai kokemaan itsensä ja lapsensa tärkeäksi.

Tärkeää asiaa ihanien hoitajien avuksi!

* Kuvat lainattu Rouva H.:n luvalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!