lauantai 23. tammikuuta 2016

Vierashuoneen verhot



Nyt on taas yksi huone lisää verhotettuna. Olen antanut miehelle luvan kiinnittää verhotangot vasta sitä mukaa kuin verhot ovat valmistuneet jottei näyttäisi niin keskeneräiseltä. Juuri sopivasti satuin lukemaan vieläpä juttua jostain sisustuslehdestä, että verhot ovat taas tulossa muotiin. Oltiin kuulemma eletty juuri kautta jolloin verhottomat ikkunat olivat trendikkäät. Jaaaa, enpäs ole tiennyt. Sitä on siis elelty suorastaan trendikkyyden aallon harjalla.


Se, että verhotangot on saanut kiinnittää vasta verhojen valmistuttua on tarkoittanut myös sitä, että verhot ovat välillä odottaneet sitten vastaavasti sitä tankojen kiinnitystä. Mutta nyt on kaikki valmista vierashuoneen osalta. Tein verhoista tällaiset valelaskosverhot. Vielä puuttuu verhot neidin huoneesta ja keittiön vähän haasteellisemmasta ikkunasta.

Kuviokangas Kangastuksen Astrid
Valkoinen on lakanasta. Hassua sinänsä, että tuli halvemmaksi ostaa lakana kuin metritavarana lakanakangasta paikallisesta kangaskaupasta. Ostaessa mietin, että onko kuitenkaan oikein tehdä näin?! Ostaa ja leikata valmis tuote ihan muuhun käyttöön.



Kodistamme löytyy 10 ikkunasta Kangastuksen myynneistä ostamistani kankaista ommellut verhot ja kahteen on vielä tulossa. Vain yhdessä kotimme ikkunassa on muuta kuin Kangastusta. :)



2 kommenttia:

  1. Kauniit verhot! Minun verhojen ompelu odottaa inspiraatiota vuodesta toiseen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juuh, vähän se sellaista pakkopullaa tuppaa itsellekin olemaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!