sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ja näin heiluu kassi ja kassi heiluu näin!

Olen aina valmistautunut jouluun ajoissa ostamalla lahjoja pitkin vuotta. Aina, kun kohdalle on tullut jotakin, jonka on ajatellut sopivan jollekulle olen sen ostanut. Inhoan tunnetta, että viime hetkillä ostaa jotakin "koska pitää ostaa". Viime vuonna olin ajoissa myös itsetehtyjen lahjojen osalta sillä vahva oletukseni oli, että loppuvuodesta en ehtisi ompelukoneen ääressä istuskella. Laskettuaika oli syyskuussa, mutta neiti tulikin jo vajaata kuukautta aiemmin, joten aika lyheni entisestään.

Ompelin lahjaksi kasseja muovikassi mallilla. Mainion ohjeen tähän olen löytänyt Pampau-blogista. Ekalla kerralla ompelin ohjeen mukaisesti vuorellisen kassin, mutta siitä tuli aikas tömäkkä eikä ehkä niin kovin käytännöllinen mukana kuljetettava. Siispä nyt ilman vuorta.

Kaikki kankaat olen ostanut Kangastuksen Ystävämyynneistä. Ihanan vahvoja kankaita. Näiden kankaiden kanssa ei ole tarvetta vuoritukselle!

 Muutama kassi ehti pakettiin jo ennen kuvaamista.




Surullista, että Kangastus meni konkurssiin. Heidän kankaansa miellyttivät omaa silmääni ja olivat kuosillisesti täysin verrattavissa esimerkiksi Marimekkoon. Vaikka Kangastuksella oli vuosia takana niin oliko se nimenä kuitenkin liian tuntematon?! Sokosissa ja Prismoissa ainakin myytiin Kangastuksen tuotteita sekä lisäksi heidän kangastaan oli ainakin Home-verhoissa, joissa Kangastus luki vain pienellä. Myös Etolassa oli Kangastuksen kangasta myynnissä. Kerran bongasin Unelmien Talo & Koti-lehdessä Kangastuksen kankaan, mutta siinä yhteydessä oli mainittu ostopaikaksi vain Etola. 

Onneksi ostin jokaisesta Kangastuksen Ystävämyynnistä kankaita varastoon, joten ihan heti eivät ole loppumassa. Olisin kyllä ostanut enemmänkin, kun olisin tiennyt ettei niitä enää saa, ainakaan sillä hinnalla. Ihania kankaitan ja mikä tärkeintä ihanan jämäkkää ja hyvä laatuista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!