sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Pipoja äidille


Tässä taas kaksi tuotosta, joiden toimitusaika on ollut jäätävän pitkä! Tokikaan en mitään pikatoimitusta ollut luvannutkaan :D.

Joskus alkuaikoina, kun esittelin äidille trikoopipojani ja kyselin hänen tarpeitaan. Ei tarvetta kuulemma ollut. Myöhemmin sitten tulikin tarve, sillä trikoopipo on kuulemma hyvä pyöräilykypärän alla. Olin jo aiemmin tehnyt pipovarastoa ja niistä äiti valkkasi itselleen pari sopivan kokoista ja mieluista. Samalla tuli myös tilaus sopivista pipoista ruskean ja vihreän takin kanssa.



Tämä pipo ei ole ruskea vaan pohjaväri on enemmänkin tummalila-viininpunainen ja kuviot vaaleanpunaista. Tämä kuitenkin sopinee ruskean takin kanssa ja tuo asuun hieman lisäväriä. Katsotaan, kun näen pipon takin kanssa.

Ja tässä pipo vihreän takin kaveriksi. Tätä kangasta olen jemmaillut pitkään. Miltei heti kaupasta lähdettyäni rupesi harmittamaan, kun otin tätä vain metrin. Tätä Nanson kuosia, kun ei ihan alituiseen ole saatavilla. Tästä tuli kuitenkin mielestäni aikas kiva pipo ja kangasta jäi vielä muitakin ompeluksia varten!

Kankaat: Triteks
Kaava: Jostain poimittu ja sen jälkeen useamman kerran muokattu

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi!