maanantai 2. maaliskuuta 2015

Herkuttelemassa!

On kiva juhlistaa tärkeitä hetkiä ja merkkipaaluja syömällä hyvin ja herkullisesti. Tällaisia hetkiä varten yksi "vakipaikoistamme" on Viikinkiravintola Harald.

On mukava mennä teeman mukaiseen ravintolaan, jossa henkilökuntakin on pukeutunut asiaan kuuluvasti. Aina yhtä hauska on kuulla puhelimessa tai katsoa kuitista, että minkä niminen tarjoilija meitä kulloinkin palvelee. Tällä kerralla tarjoilijamme nimi oli Sika-Einari.

Aika usein meille käy niin, että pöytään tuodessa annos näyttää pieneltä, saatamme jopa todeta sen ääneen toisillemme. Loppua kohti olemme kuitenkin jo aivan ähkyssä ja juuri ja juuri jaksamme syödä annoksen loppuun.


Tällä kerralla valitsimme molemmat







Minä otin 150g pihvillä ja mies 300g:lla. Annos sisälsi: terva-sinappivoilla ja riimiporolla kruunattua härän sisäfileetä vierellään kermaisen pehmeää suppilovahverokastia, valkosipuli­relissillä kuorrutettua perunakakkua ja hunajaisia juureksia sekä mustikka-sipulihilloketta. 

Oi, että mitä makuja! Niin herkkua oli!

Mieheni vaki jälkkäri tuolla on tervajäätelö ja minä otin vaniljajäätelön vadelmasiirapilla.

Käykää ihmeessä herkuttelemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!