perjantai 13. maaliskuuta 2015

Nappireissu!

Olemme viettäneet mieheni kanssa lomaviikkoa. Yhtenä päivänä päätimme lähteä Espooseen Flamingon kylpylään pulikoimaan. Paikka on ehdoton lempparimme kylpylöiden saralla. Nimenomaan siis Flamingon K20 puoli, jossa rentoutuminen on juuri sellaista kuin kylpylässä kuuluukin!

Jotain muutakin tuohon reissuun halusimme liittää ja mietin, että viitsisinkö mennä uudelleen poikkeamaan Marimekon Herttoniemen myymälässä. Aiemmasta, aika kuivasta reissusta, olen jo kertonutkin.. Miehellä ei ollut mitään sinne ajelua vastaan, joten sinnepä siis. Nyt en uskaltanut astella kangaslaarin luo kovin suurin odotuksin, joten sitäkin mieluisampi oli yllätys, kun siellä oikeasti olikin potentiaalista ostettavaa!

Minä iskin silmäni heti tähän ihanaan musta-valko-vihreään Pukettiin ja keräsin laarista kaikki isommat palaset itselleni.



Laarin ympärillä pyöri myös japanilaisturisteja, mutta heitä tuntui kiinnostavan lähinnä Unikko-kuosi, joka itselleni nostaa nykyisellään enemmän karvat pystyyn. Kuasinahan se on hieno, mutta kun sitä hetkellisesti oli aivan kaikkialla, mitä tuotteita vain saattoi keksiä, tuntuu että siitä sai yliannostuksen. Toki palasen ostin sitten kuitenkin sitäkin.

Kaikkinensa ostin seitsemän Pukettipalasta. Palasen mustavalkoista Unikkoa ja palasen mustavalkoista Kivet-kangasta.
 Taitaa olla joku mustavalkoinen kausi meikäläisellä meneillään!
Muutamaa värikkäämpääkin kangasta katselin, mutta ne eivät kuitenkaan päässeet kotiin saakka.

Joka tapauksessa nyt oli siis oikein hyvä poikkeaminen!!! Ja nyt tuntui olevan myös ihan eri meininki kankaiden tuomisen suhteen. Niitä tuotiin useampaan kertaan liikkeessä olemiseni aikana ja vieläpä kivan näköisiä kankaita! Taidanpa siis poiketa toistekin paremmilla mielin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!