lauantai 3. tammikuuta 2015

Kortteilua joulun alla

 Vähän takautuvana bloggauksena muutama kortti, jotka ovat aikapäiviä sitten jatkaneet matkaansa. Nyt vasta, kun tarkastelin niistä ottamiani kuvia tajusin kuinka epätarkkoja ne ovat, höh. Mutta eipä voi enää mitään.

Kortti ylioppilalle, mieheni kummipojalle, joka pääsi ylioppilaaksi 5.12.
Joulukuun ylioppilaat ovat mielestäni aika kiva juttu. Silloin lakin saaneita on niin paljon vähemmän, että kukin hattupäinen saa ansaitsemansa huomion. Samoin harvalla juhliin kutsutulla on kovin monia juhlia käytävänä, toisin kuin keväällä, joten heillä on myös aikaa viipyä juhlissa. Itsekin aikaan olen päässyt joulukuussa ylioppilaaksi, en suunnitellusti, mutta kuitenkin. Kyllä se vain oli mukava juttu juurikin edellä mainituista syistä. Lisäksi on aikas mahtavaa pitää samalla "itsenäisyyspäivän vastaanottoa" ja ottaa juhlien teema myös sinivalkoisuudesta. Niin kyseisellä kummipojalla kuin minullakin varsinaiset juhlat olivat 6.12. vaikka 5.12. koululla olikin jo lakitus.
 Joulukortteja väkersin kolmenlaisia pienen määrän. Tänä jouluna moni kyllä sai kaupasta hankitun kortin, kun joulun alla tuota touhua ja tohinaa oli ihan muista syistä. Olen päättänyt, että ensi vuonna kehissä olisi taas enemmän itsetehtyjä kortteja. Voisikohan se olla minun uuden vuoden lupaukseni?! Kauhean hanakasti en niitä muutoin olekaan tehnyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!