perjantai 1. toukokuuta 2015

Pienelle prinsessalle

Minut ja mieheni kutsuttiin luottoaikuisiksi, "kummeiksi", pienelle prinsessalle. Kummit lainausmerkeissä siksi, että kyse oli nimiäisistä, ei kasteesta. Joka tapauksessa tilaisuus oli aivan ihana. Paikalla oli paljon vanhempien ystäviä ja tunnelma oli iloinen. Prinsessan nimi sai ablodit julkistuksen jälkeen ja lapsen äiti oli askarrellut meille kummeille todistukset. Juhlan sankari itse oli aluksi tyynen rauhallinen, mutta osan ohjelmallisista osuuksista itkeänarisi, kuten tällaisissa tilaisuuksissa juhlittavan usein on tapana :D.

Otimme ilolla tämän kunniatehtävän vastaan ja ryhdyin heti miettimään sopivaa lahjaa prinsessalle. Ensin aioin tehdä mekon ja siihen oheen ostaa jotakin muuta lisäksi, mutta mekon käyttöikä on niin kovin lyhyt tässä vaiheessa, kun vauva kasvaa hurjaa vauhtia. Niinpä päädyin yhdistelemään puuvillakankaitani ja etsimään sopivaa väriyhdistelmää tilkkupeittoon. En päässyt irti ajatuksesta, että sen pitää olla vaaleanpuna sävyinen. On se vaan niin vahvasti pienen tytön väri, ainakin minun mielikuvissani.


Tämän voi heittää lattialle ja laittaa vauvan köllöttelemään siihen päälle. Välissä on melko vahva vanulevy. Tai sitten tätä voi käyttää päiväpeittona pikkuvuoteessa. Olettaisin, että kuitenkin pitkäkäyttöisempi kuin mekko.

 Tällaisessa työssä iloitsen Karnaluksista ostamastani neliöviivottimesta, jonka avulla saa suorilta leikattua tuon kokoisia neliöitä. Suurena ilona on myös kangasleikkuripyörä ja leikkausalusta. Ehtisi varmasti aika monta kertaa mennä hermo, jos samaa yrittäisi saksilla.
 Kankaat:
Raita- ja ruutu kangas Ikeasta
Hedelmäkangas ja reunaa kiertävä lehtikangas Kangastuksesta
Vanu... täytyy tarkistaa ostopaikka äidiltä :)

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi!