lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pieniä juttuja

 Pienillä jutuilla koristin pääsiäistä tähän tupaan. Tuntuu, että muuton jälkeen sisustuksen yleinen vajavaisuus saa vielä himmailemaan muussakin somistelussa. Kunhan nuo säät tuosta lämpenisivät pääsisin vahaamaan kuistin pöydän. Siitä on tulossa paikka asetelmille ja söpöstelyille, näin ainakin olen suunnitellut. Nyt pöytä vielä majailee varaston tukkeena.


Köyhiäritareita, mustikoita ja vaniljajäätelöä. Herkkuiltapala vailla vertaa. Näitä tuli paisteltua kahtena peräkkäisenä iltana. Tavoitteena olisi saada pakastimeen tilaa, siksi siis iltapalalistalla pitkoa.

 Pikkuisia juttuja on ehtinyt myös ompelemaan. Pikkupikku tumppuja. Reunimmaiset trikoot Triteksistä ja sieltä taitavat olla myös resorit. Keskimmäinen tähtikangas myymälästä, jonka nimestä ei ole mitään muistikuvia.

Lammas puolipotkupöksyt Triteksistä ostetusta trikoosta. Tykkään tuosta kankaasta! Onneksi sitä on vielä jäljellä sekä punaisena, että kokonaan käyttämätön pala viininpunaisella pohjalla.
Wuhuu! Neljän ikkunan verhot myös ommeltuna! Odottavat vielä silittämistä ja verhotankojen paikalle laittoa. Niistäkin tulee kuvia sitten, kun ikkunaan saakka ehtivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!